Kommunemesterskaberne Mariagerfjord, Rebild og Vesthimmerland 2014.

Øster Hurup Hallen dannede ramme om mesterskabet søndag den 2. februar, hvor 110 spillere deltog i rækken U9B, U11B, U11C, U11D, U13C, U13D, U15B og U17C, der var singler i herre, dame, double og mixdouble. Ialt blev der afviklet 164 kampe over hele dagen.

AIF deltog med 9 spillere i forskellige rækker. De første sæt blev indled kl. 09.00 og den sidste kamp blev afviklet kl. 20.00 med spænding til det sidste i en finale.
Nicoline Jacobsen, Tobias Lauridsen, Emil Petersen, Tue Christensen, Casper V. Jensen, Andreas Dalgaard, Freja Melgaard, Mads Larsen og Patrick Pedersen, var alle på banen og gav sit bedste i løvet af dagen. Tobias fik en 3. plads i U13C HS, Freja og Mads fik en 2. plads i MD U15C, Mads lukkede med en 3. plads i HS U15C.
Mange af dagen kampe endte ud i 3. sæt før afgørelsen faldt, så dagen bød på mange jævnbyrdige kampe, til glæde for alle spillerne, trænerne og tilskuerne.
Ved Stævne i Frejlev hallen den 29. december 2013 deltog, Andreas Dalgaard, Dennis Vestergaard, Freja Melgaard og Mads Larsen. Første kamp startede kl. 9.00 og dagen sluttede ved 17 tiden, hvor Freja og Mads fik en 2. plads og fik en pokal med hjem i mixdouble U15C.
2. pladsen i mixdouble
HUSH "SMASH"-DAG LØRDAG D. 29 AUGUST 2015 KL. 10.00 - 15.00 I DEN STORE HAL I ASSENS!!!

FORÆLDRE ER VELKOMNE TIL AT DELTAGE!!

HUSK SPORTSTØJ, INDENDØRSSKO OG EN MASSE GODT HUMØR!!

DET BLIVER EN RIGTIG SJOV DAG!!

Badminton:

Kommunemesterskaberne i Mariager Fjord blev afhold lørdag d. 4. februar i Hobro Idrætscenter. AIF deltog med 6 spillere fra U11 og U13, som fik 2 medaljer med hjem; en sølv og bronce, se vinderen her.

Mariager Fjord Kommunemesterskaber 2012

Der spilles kampe i Damesingle U13, Herresingle U11 og U13, Mixdouble U13 i Hobro idrætscenter.

Freja vinder sølv i Dame single U13
Mads vinder bronce i Herre single U13
Tue og Jonas vinder sølv i Herredouble U11
Freja vinder sølv i damesingle i U13 D Mads vinder bronce i herresingle i U13 D
Badminton:
Søndag den 13. November deltog 5 spiller fra AIF i Østjysk mesterskaber i U11 og U13 i Ulstrup Hallen. De hjembragte ikke mindre end 2 guld og 2 sølv medaljer, se billeder og resultaterne under Badminton.